Om forfatteren

Kristin Over-Rein sort/hvitt portrett
Foto: Marit Reisjaa Karlsen, Origo Fotostudio

Hei, jeg heter Kristin Over-Rein og bor i Aurskog, 6 mil utenfor Oslo. Jeg er forfatter av Gi ut din egen e-bok og gründer av BoldBooks AS.

Jeg jobber til daglig som rådgiver innen digital kommunikasjon, i tillegg til at jeg driver Arkania forlag. Av utdannelse har jeg en cand. mag. grad innen IT og sosiologi, med etterutdanning som internettredaktør. Tidligere har jeg blant annet jobbet som forfatter av IT-bøker. Jeg blogger om e-bøker og sosiale medier på kollektivkunnskap.no.

I tillegg til papirbøker av ulike forfattere har jeg gitt ut e-boka Verden er magisk! av Ulrik Heger på forlaget mitt. Den ligger til salgs i alle store norske nettbokhandler, samt på Amazon, iBooks og Google Play.

Bakgrunnen min har ført til at jeg sitter på en unik sammensetning av kunnskap – jeg kan noe om både forlagsvirksomhet, gründervirksomhet, web og teknisk produksjon av e-bøker. Dessuten kan jeg å bruke sosiale medier til markedsføring og kommunikasjon. Da det gikk opp for meg at jeg sitter på en samlet kunnskap som få andre i Norge har, fikk jeg lyst til å dele det jeg kan med alle potensielle forfattere der ute. Det er en glede å kunne dele av min erfaring, slik at flere kan oppleve å få boka si ut til leserne.

Du finner kontaktinfo til meg på boldbooks.no/om-oss.

Du kan også møte meg i gruppa Indieforfatterforum på Facebook.

Kristin Over-Rein på LinkedIn

Kristin Over-Rein på Twitter: @krirein

Presse

Se denne siden for pressefoto av boka og forfatteren.

Her er en samling av omtale i mediene.

Kjøp boka eller les mer

Kjøp boka

Eller les mer om innholdet i boka og om den passer for deg.